2 jajeta
1/2 kašičice soli
1 šolja (250 ml) jogurta
1 ista takva šolja brašna
1 kašičica praška za pecivo
1/2 kašičice soli
1 šolja (250 ml) jogurta
1 ista takva šolja brašna
1 kašičica praška za pecivo
Fil:
300 gr mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
so i biber po ukusu
300 gr mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
so i biber po ukusu
Pomešajte jogurt sa praškom za pecivo i ostavite da odstoji 5 minuta.
Zatim dodajte preostale sastojke (za testo) i dobro promešajte.
Namažite tepsiju uljem (ili mašću) i pospite brašnom.
Naspite u tepsiju polovinu testa, preko testa fil. Stavite u zagrejanu rernu na pet minuta da se zapeče, a zatim sipajte drugu polovinu testa. Sve zajedno pecite još 40 minuta na 170 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар